BULGARIA LOVES BIEBER NEWS

www.bulgarialovesbieber.weebly.com =) Тук ще публикуваме новините, защото е по-бързо и по-удобно

Saturday, August 6, 2011

Джъстин Бийбър и Селена не са заедно ? (слух или пък не)

Тийн звездите Джъстин Бийбър и Селена Гомес вече не са заедно, гласят последните задокеански клюки. 

Ако се вярва на слуховете, в последно време 19-годишната певица и актриса била изключително недоволна от компанията, с която се обграждал възлюбеният й, и настоявала той да се отдалечи от новите си приятели, които според нея му влияели зле.

През последните няколко седмици любимецът на тийнейджърките можел все по-често да бъде забелязан в компанията на Шон Кингстън, прекарал 21 дни зад решетките още на 11-годишна възраст заради влизане с взлом в чужда собственост и грабеж, наскоро излезлия от затвора Лил Уейн и R&B певеца Крис Браун, който през 2009 година преби приятелката си Риана. Освен това Джей Би винаги е казвал, че е фен на краля на рапа Еминем и мечтае да запише дует с него, а Гомез беше попитана какво и е мнението за хип-хоп звездата и отговорът и бе "не харесвам наркомани". 

Според слуховете, които сме събрали в една статия, брюнетката казала с едно изречение "Не искам гаджето ми да излиза с престъпници и наркомани".


Хора от екипа на Селена твърдят, че чашата преляла, когато Бийбър завел Кингстън на концерт на Гомес във Флорида. Тя направо побесняла и решила, че ще е най-добре, ако двамата с приятеля й си вземат малко почивка, докато тя е на турне, защото не издържала така.

Освен това светските клюкарки нямали търпение да чуят мнението на 19-годишната звезда за това, че Джей Би е решил да прави рап музика.
_________________________________________________________________
ВСИЧКО ТОВА ТУК СА НЕ ПОТВЪРДЕНИ СЛУХОВЕ ИЗКАРВАНИ ОТ РАЗЛИЧНИ КЛЮКАРСКИ И ФЕН САЙТОВЕ. ТАКА, ЧЕ ТАЗИ НОВИНА Я СЛАГАМЕ ПОД ЕТИКЕТА "НЕ СМЕ СИГУРНИ". НЕ ИСКАМЕ ДА ПОЛУЧАВАМЕ ПИСМА ОТ СОРТА "ТОВА НЕ Е ВЯРНО, НЕ ОБИЖДАЙТЕ ДЖЕЛЕНА И Т.Н". АКО ПОЛУЧИМ ИНФОРМАЦИЯТА, ЧЕ ДЖЕЛЕНА СА СКЪСАЛИ И Е СИГУРНО ВЕДНАГА ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИКУВАНО. : )



Labels: , , , , , ,

3 Comments:

  • At August 6, 2011 at 12:08 PM , Blogger moving_mountains said...

    Не мога да повярвам,че го казвам,но мисля,че Селена е права отчасти..:D

     
  • At August 7, 2011 at 1:40 PM , Anonymous Anonymous said...

    kak shte pravi rap boje shte si propilee talanta tova bojie syszanie ;(

     
  • At August 15, 2011 at 4:37 AM , Anonymous Anonymous said...

    Боже ми тя виждали как му влияе? -.- Ох и идеята му да прави рап музика наистина не е много добра, защото ще си пропилее таланта.

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home