BULGARIA LOVES BIEBER NEWS

www.bulgarialovesbieber.weebly.com =) Тук ще публикуваме новините, защото е по-бързо и по-удобно

Wednesday, August 3, 2011

Джъстин Бийбър и Will.i.am работят върху съвместна песен

 Джъстин работи здраво върху новият си албум, а наскоро се разбра, че в албума може да очакваме съвместно парче с Will.i.am
 Джъстин се превърна в международна супер звезда и феновете му имат високи очаквания за предстоящия албум. Вчера той ни даде "подсказка" за това какво може да очакваме във въпросния албум - съвместна песен с will.i.am!
 В понеделник Джъстин написа туийт (tweet) към will.i.am в туитър, гласящ "WE READY" (Готови сме).
 Готови за какво? Според уебсайт, близък до Will.i.am е споделил дали певецът планира работа с Джъстин по новият му албум. "Will.i.am е помагал на Ъшър върху някои песни, най-вече 'OMG', а последък има и слухове, че ще работи с Джъстин. Те определено са го обсъждали," признава източника. "Но също така чух, че Джъстин "си взема времето" със следващият си албум, преминавайки през редица от процедури и съвместна работа, за да постигне успехът, който иска.
 На наградите Billboard Джъстин каза пред Hollyscoop, че иска да си партнира с Jay Z и Will.i.am върху "готини песни". Джъстин и Will.i.am също така са близки приятели, Джъстин го нарича "голям брат" в туийт, в който говори за Superbowl, а и Will.i.am се появи да покаже подкрепата си на премиерата на "Never Say Never".

А вие бихте ли искали да чуете Джъстин и Will.i.am да си партнират в песен?

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home