BULGARIA LOVES BIEBER NEWS

www.bulgarialovesbieber.weebly.com =) Тук ще публикуваме новините, защото е по-бързо и по-удобно

Thursday, October 6, 2011

Джъстин губи своя SWAGGER COACH

 Джъстин Бийбър, за който ни е известно, че често взима уроци по това как да се държи като 17годишна суперзвезда от своя експерт-по-swag Райън Гууд, днес вече е без swagger coach. Belieb it, Beliebers! Официално Райън Гууд вече не е част от екипа на Бийбър.
 Какво/кой дава право на момче, което едва е влязло в пубертета да прави кавър на рап балада на Lil Wayne, или да наеме целия Staples Center за среща със супер известната си приятелка, или да има улица, кръстена на него?
 Отдайте почитта на Гууд, бивш асистент на Ъшър, който беше нает от мениджъра на Бийбър - Скутър Браун, да бъде swagger coach на Джъстин и да го превърне в сензацията на 21ви век.
 "Имам swagger coach, който ми помага и ме учи на различни яки неща, които да правя. Той ми е помогнал много със стила, начина на обличане и такива неща," каза неотдавна пред MTV Бийбър.
 "Райън ще следва мечтите си...окуражаваме го да ги постигне. Той винаги ще бъде част от това семейство. винаги," пише мениджъра на Бийбър в своята туитър страница на 3ти октомври.
Сега когато Бийбър остана без swagger coach, се надяваме, че ще успее да сее Bieber Fever където и да отиде сам, без помощта на Райън, и ще кара звездите да полудяват, ще обира вниманието, както досега.

Labels: , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home