BULGARIA LOVES BIEBER NEWS

www.bulgarialovesbieber.weebly.com =) Тук ще публикуваме новините, защото е по-бързо и по-удобно

Thursday, June 23, 2011

Бийбър отново се мярка с две мацки на веднъж.


Из интернет плъзна нова снимка на бившите гаджета Джъстин Бийбър и Джасмин Вилегас. Имаше страшно много новини, че Бийбър изневерявал на Гомез с Вилегас. Преди 2 месеца двамата 17-годишни бивши бяха засечени в ресторант в Сидни и им било много забавно само двамата сами. Преди това имаше слухове, че през февруари са се срещнали в Атланта и били забелязани да се целуват и то не приятелски. Освен това Джей присъствал на снимачната площадка на видео клиповете на Вилегас: "All these boys" и "Jelaous".

Наскоро беше взето интервю на Джасмин: "Между мен и Джей няма нищо. Ние сме просто много добри приятели и не мога да отрека, че ми е повече от забавно с него. В момента си нямам гадже нито пък и преди, и сега, и винаги до сега гаджето ми е било МУЗИКАТА." - споделя в него младата певица.

До колкото покрай Джелена излезе новина, в която пише за Гомез, че в последно време страшно много ревнувала Бийбър от своите почитателки.
„Сел все по-често ревнува Джей от своите почитателки. Тя се притеснява от начина, по който той се отнася със своите фенки. Той е голям флиртаджия и обича да получава внимание. На Селена и става много гадно, когато го види да флиртува с някое момиче и това се случва вече по няколко пъти на ден"- споделя приятелка на дисни звездата.

За сега никой си няма на представа какво става при Джей Би, но близки споделят, че той просто е тийнейджър и още не се е влюбвал истниски и явно една не му стига в момента.



Labels: , , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home