BULGARIA LOVES BIEBER NEWS

www.bulgarialovesbieber.weebly.com =) Тук ще публикуваме новините, защото е по-бързо и по-удобно

Sunday, August 28, 2011

Джъстин Бийбър атакува елхите на фенките си с коледен албум


Канадският тийн идол Джъстин Бийбър обяви, че тази Коледа ще сгрее сърцата на армиите си от десетки милиони почитатели по цялото земно кълбо с нов албум, съставен от празнични песни.

В анонса на новия проект, по който най-популярният артист в социалните мрежи (съгласно класацията на Billboard - Social 50, която от декември 2010г. всяка седмица актуализира подреждането на звездите на музикалната сцена на базата на броя фенове, посещения и стрийм на публикувани видеоклипове в YouTube, Facebook, Twitter, iLike и MySpace) работи в момента, се подчертава, че всичките средства от продажбата на албума ще бъдат дарени благотворително.

17-годишният изпълнител, чийто най-голям хит продължава да е пилотният сингъл от дебютния му албум My World 2.0 - Baby, издаден през януари 2010г., не за първи път използва известността и богатството си за благородни каузи. През 2010г. той взе учазстие в компилацията We Are The World 25 и подкрепи кампаниите Give Back Hollywood, Jumpstart и the Children's Miracle Network, наред с няколко други.

Точната дата на издаване на коледния проект на Джъстин Бийбър, който вероятно ще предшества появата на втория му студиен албум с оригинален материал, чиито записи стартираха в средата на юли в Холивуд, предстои да бъде обявена. Междувременно, изпълнителят призова феновете си да му помогнат да наименува проекта, изпращайки своите предложения в страницата ми в Twitter.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home