BULGARIA LOVES BIEBER NEWS

www.bulgarialovesbieber.weebly.com =) Тук ще публикуваме новините, защото е по-бързо и по-удобно

Wednesday, August 24, 2011

Джъстин в "Топ тен на най-богатите тийнейджъри"

Джъстин имаше много добра година. Според класацията на списание People за най-богати тийнейджъри (актьори и музиканти) Джъстин е на 17то място със $53 милиона за 2010 година.
Повечето от парите са от филма му "Never Say Never", и парфюма "Someday". (Като контраст, приятелката му Селена направила само $5,5 милиона.)
На редицата на богатите тийнейджъри, точно след него, се нарежда Майли, която спечелила $48 милиона, почти всичките спечелени заради турнето ѝ.
Друга тийн сензацията, която е спечелила доста, е вълка Тейлър Лотнър, който изкарал $8,5 милиона от последните два филма от поредицата "Twilight", както и $7,5 милиона от ролята му във филма "Abduction", който предстои да излезе по кината.

Ник Джонас също имал добра година, с общи печалби от $12,5 милиона, докато Ангъс Джоунс, звездата от "Двама мъже и половина" спечелил $7,8 милиона, благодарение на заплащането от $300,000 на епизод.
Джейдън и Уилоу Смит също са в листа - Джейдън със $5 милиона за изминалата година, $3 милиона, от които са от ролята му в "Karate Kid", докато сестра му Уолоу направила $4 милиона само от музикалната си кариера.
Сестрите Дакота и Ел Фанинг също са се справили добре - Дакота, 17, взела $4 милиона за ролята си в "Breaking Dawn" и Ел, 13, спечелила $1,5 милиона за ролята си в "Super 8".

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home