BULGARIA LOVES BIEBER NEWS

www.bulgarialovesbieber.weebly.com =) Тук ще публикуваме новините, защото е по-бързо и по-удобно

Saturday, August 13, 2011

Джасмин Вилегас все още получава смъртни заплахи

 17-годишната изпълнителка Джасмин Вилегас, която беше заснета да се целува с Джъстин Бийбър на задната седалка на Хонда миналата година, изиска съдебна заповед срещу 33-годишен мъж, който предложил $5,000 на някой, за да я убие.
 Съдия в Лос Анджелиския Върховен Съд насочи делото на вторник, изисквайки Стивън Синтрон да не се доближава на повече от 100 метра до Джасмин и семейството ѝ докато не се чуе присъдата му.
 Според доказателствата, Синтрон изпращал ХИЛЯДИ съобщения до Джасмин от 2009 до тази година включително - както и пишел коментари под видеа в YouTube - а в един особено притеснителен клип заявил, че предлага $5,000 на който и да било, за да я убие.
 Но това е само началото - Джасмин казва, че "на някои от видеата се появява, държейки оръжия - пистолет, ножове, заявявайки, че ще ме намери, изнасили и убие."
 Според Джасмин, Синтрон ѝ изпращал и редица съобщения в Twitter, пишейки "Мъртва си Джасмин. Кълна се в Господ ще те убия. Ще ти откъсна ш***ната глава, к*чко."
 Джасмин, която също участва във видеото на Бийбър "Baby" - казва, че Стивън е заплашвал, че също така ще убие майка ѝ, настоящия ѝ приятел и по-малкия ѝ брат, от което певицата живеела в постоянна паника.
 Заповедта, която ограничава контакта на Стивън с Джасмин, също така му забранява да се свързва с нея и чрез Интернет, както и да пише коментари срещу нея в YouTube или да публикува още видеа срещу нея.

Labels: , , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home