BULGARIA LOVES BIEBER NEWS

www.bulgarialovesbieber.weebly.com =) Тук ще публикуваме новините, защото е по-бързо и по-удобно

Thursday, August 11, 2011

Снимки - истински или не?

Днес докато се "ровехме" из Интернет, попаднахме на 4 особени снимки - дали са истински или не са, оставаме вие да решите. Има шанс да не са, но има и шанс да са. Ние не знаем, но затова пък ги публикуваме, за да ги видите и вие :)



Започваме с една по-малко скандална - мъжко тяло с татуиорвка като на Джъстин. Неговото тяло ли е или не? Както казахме вече има шанс снимката да е истинска и тялото да е на Джъстин, но като се вгледате съответното тяло е добре тренирано, а Джъстин започна отскоро да тренира :} И все пак не изключваме шанса това на снимката да е Джъстин...все пак татуировката си я има!





Втората снимка - наистина скандална! Не ни се иска това да е Джъстин и тази снимка да е плъзнала из Интернет, но пък знае ли човек? Ето отново - татуировката е налице. Тялото бихме казали, че е идентично - стегнато, но не като на дълго-трениращо момче. Има нещо в ръката му, което напомня за ръката на Джъстин - така че шансовете на тази снимка да е той са големи. И все пак не бива да вярваме на всичко, което виждаме :} Може и да не е той... Колкото са шансовете това да е той, толкова са и тези на снимката да е нечие друго тяло, а татуировката да е сложена с photoshop!



Селена или не? Ние "проучихме" и разбрахме, че наскоро Селена е посетила басейн. Видяхме и снимки, на които е била с банския, с който е момичето на снимката. Сега идва въпросът - това Селена ли е или не?



За тази снимка сме доста сигурни, че това не са Селена и Джъстин, но пък...има някаква прилика. За жалост, не можем да видим нищо от колата, което да ни насочи това дали е колата на Джъстин или не. Косата на момичето прилича на тази на Селена, но все пак...снимката като цяло не прилича да са те :} И все пак има някаква мини прилика :D


1 Comments:

  • At August 11, 2011 at 3:58 PM , Anonymous Anonymous said...

    Ne mislq che na snimkite po-gote e Justin zashtoto q nqma i tatuirovkata na "jesus"!^^A za snimkata na Selena tova e tq zashtoto imam oshte edna snimka na koqto e na baseina s suhtiq banski! :))

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home