BULGARIA LOVES BIEBER NEWS

www.bulgarialovesbieber.weebly.com =) Тук ще публикуваме новините, защото е по-бързо и по-удобно

Wednesday, August 17, 2011

Джъстин и Селена се изправят пред сериозни проблеми

 Джъстин Бийбър и Селена Гомез се изправят пред сериозен проблем - всяка двойка има проблеми, само че този си има Холивуд за фон. Слухове, че двамата са се разделили отново се надигат, но причината този път е незрялостта на Джъстин.
 Джъстин е на 17 години и се държи на толкова. Всичките незрели неща, които прави напоследък са нормални за 17-годишно момче. Неговото "Аз съм Дерек" изказване пред папараците, неговите "закачки" докато се качи на подиума, за да вземе своята Teen Choice награда, заедно със много други постъпки, присъщи на дете са просто Бийбър, държейки се на възрастта си.
 Тениската с ругатни, която беше облякъл миналата седмица беше върха, с който той прехвърли вниманието към своите незряли начини. А Селена? Тя трябва да реши къде се намира във всичко това. Може ли да се примири със момчешките му шегички и държание? Раздяла заради това е много вероятен изход от всичко това, а незрялото държание на Джъстин напоследък е навсякъде по вестници и списания.
 Селена Гомез, чиито Дисни дни са вече минало, се превръща в зряла жена много бързо за Джъстин, който все още си пада дете. Джъстин и Селена имат само 2 години разлика във възрастта, но това е като един век разлика във зрялостта.
 Когато Джъстин стане на 22, а Селена - 24, няма да има разлика, но сега е доста очевадно и "зрелостната дупка" става все по-дълбоко всеки ден. Слуховете този път гласят, че Селена зарязала Бийбър заради тази незрялост и детското му държание.
 Най-вероятно отново е просто слух и Джъстин и Селена са все още заедно, но причините са най-рационалните, които са били давани дотук. Ако тези двамата все пак се разделят, шансовете причината да е в различните етапи на съзряване са доста големи.
 На Селена ѝ беше нужно да "избяга" от Дисни и да влезе в ново обкръжение от млади хора. На наградите Teen Choice видяхме, че тя вече е постигнала това, а връзката ѝ с Джъстин ѝ помогна да получи повече медийно внимание.
 Момичетата съзряват по-бързо от момчетата, така че дори и двамата да бяха на 17 пак щяха да бъдат изправени пред тази дилема. Същото се отнася и за 19-годишни. Момичето съзрява по-бързо от партньора си на същата възраст. А с Бийбър 2 години по-млад, дупката е по-голяма.
 Гледайки Селена феновете ѝ вече не виждат дете - тя е млада зряла жена. Дали връзката ѝ с Бийбър е връзка, която ще издържи на напрежението, докато то се разраства? Този нов слух не е толкова безсмислен колкото всички други дотук.

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home