BULGARIA LOVES BIEBER NEWS

www.bulgarialovesbieber.weebly.com =) Тук ще публикуваме новините, защото е по-бързо и по-удобно

Sunday, September 4, 2011

Коледния албум само с оригинални песни


 Както вече писахме, Тейлър Суифт и Джъстин написаха песен заедно. След новините, че Джъстин е преживял малък инцидент със своето Ферари, поп-звездата, маниджъра и продуцента му започнаха да пускат малко по малко детайли за предстоящия Коледен албум. В него е възможно да очакваме и съвместна песен с Тейлър.
 На наградите VMA тази година Джъстин показа, че е истински християнин като гордо благодари на Господ. Да, но според разговора, който той, мениджъра и продуцента му завързаха в Twitter, в Коледния албум ще има само оригинални песни. Какво ще рече това? Ами много просто - няма да ги има традиционните "Silent Night", "O Come All Ye Faithful", "Rocking Around the Christmas Tree", нито пък "All I want for Christmas Is You".
 Скутър написа в Twitter "Този Коледен албум ще е невероятен, може би най-добрия досега. всички песни оригинални...много скоро ще се превърнат в класики. Всеки, на когото пускам траковете се стъписва. #развълнуван"

 Това е първото "парче" информация за албума, освен ако Браун не се шегува. Ако това, което е написал е истина, то Бийбър ще мине покрай традиционните коледни песни и класики, за сметка, на което ще изкара на пазара нови такива! Това определено е рисковано, но очевидно според Браун песните от Коледния албум на Джъстин ще поставят нови стандарти.
 Джъстин отговори на туита му, като написа: "@scooterbraun yeah we are going hard for christmas!! #mistletoe."
 Не сме сигурни какво точно трябва да означава "hard", освен ако Бийбър не ни изненада с някои рап или метал коледни песни! Все още няма дадена дата за издаване на албума, но ако тийн звездата иска нашето мнение, а той най-вероятно го иска, най-добре ще е м/у оригиналните песни да пусне поне 1-2 вече утвърдили се класики.


Източник: PopCrush

Labels: , , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home