BULGARIA LOVES BIEBER NEWS

www.bulgarialovesbieber.weebly.com =) Тук ще публикуваме новините, защото е по-бързо и по-удобно

Monday, September 5, 2011

Джъстин ще се представи на концерт в памет на Майкъл Джексън

 Попаднахме не информация, според която Джъстин ще се яви на концерт в памет на Майкъл Джексън през Октомври във Кардиф, заедно със Cee-Lo Green, Кристина Агилера, Леона Люис, Смоуки Робинсън, JLS, Джей-Зи и Ъшър. Звездите няма да изпълняват собствени парчета, а ще пеят техните любими Майкъл Джексън песни. Да, обаче Джъстин е трябвало да откаже предложението, заради турнето му 'My World', което ще "удари" в Южна Америка дни преди специалния Майкъл Джексън концерт. Всички знаем колко много Джъстин се възхищава на Майкъл и сме сигурни, че му е много тъжно, задето е трябвало да откаже.
 Това събитие, както всяко друго, няма да протече без противоречия. Двама от братята на Майкъл споделят решенията на музиканти да отказват да се явят на събитието, включително и Джъстин, защото мислят, че времето е неподходящо за такъв концерт, тъй като съвпада с датата на съдебния процес срещу лекарят на Майкъл. Също така, някои от феновете не Джексън изгласяват мнението си през Интернет, затова, че Бийбър няма да присъства на концерта. Повечето са щастливи, че Джъстин няма да се яви, не само защото не го харесват или не харесват гласа му, а и защото всички го наричат "следващият Майкъл Джексън".

 Ще ли ви се Джъстин да присъства на концерта? Или подкрепяте мнението на братята на Майкъл? Кажете ни какво мислите в коментарите.

Labels: , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home