BULGARIA LOVES BIEBER NEWS

www.bulgarialovesbieber.weebly.com =) Тук ще публикуваме новините, защото е по-бързо и по-удобно

Thursday, October 6, 2011

Джъстин и Селена делят апартамент в Бразилия

 Джъстин Бийбър и Селена Гомез се срещнаха в Рио де Жанейро, Бразилия и HollywoodLife.com ни представи ексклузивни детайли за тяхната ЕДНА спалня в романтичен апартамент, който гледа към плажа!
 Преди Селена да започне турнето си We Own the Night в Канада, тя се присъедини към Джъстин на негото Южноамериканско турне и както обикновено, младата гореща двойка ще отседне в най-романтичния апартамент в най-готиния хотел в града - издава HollywoodLife.com
 Вътрешен човек споделя, "Джъстин и Селена ще отседнат в Copacabana Palace в Рио де Жанейро, който е най-скъпият хотел в града. Отсядат в президетския апартамент, който има една спалня с огромно легло, хол, мини бар и две бани с отделни вана и душ. Апартаментът е декориран със изискани картини, ексзотични килими и френски изработки. Наема за една вече е R$56000, което в щатски долари е $2,900 на вечер!"
 Доста скъпичко, а?
 "Техният апартамент има частна тераса, който гледа към плажовете на Копакабана," казва източника. "Прекрасно е и много елегантно. Стиви Уондър отседна в същия апартамент преди няколко дни."
 Джъстин, 17, и Селена, 19, могат да се насладят и на рум сервиз когато пожелаят. Плюс..президентският апартамент е на шестият етаж, където има частен басейн с бар в него.
 Вътрешният човек не можа да потвърди колко дни ще отседне двойката в апартамента, но каза, "поне три нощи".
 Въпреки, че Селена е имала трудности с летеното до Бразилия, защото не е имала подходящата виза, източника споделя, че е успяла да се успокои и релаксира с Джъстин веднъж, щом е пристигнала.
 "И двамата вече посетиха Спа центъра, който е един от най-добрите в Рио," казва вътрешния човек. "И двамата изглеждат малко уморени - може би заради дългия полет - но и двата са много учтиви и приятелски настроени и изглеждат щастливи заедно. Много е романтично тук в Рио!"

 Джъстин ще излезе на сцена в Рио довечера - 6 октомври, а турнето на Селена започва в Канада на 12ти октомври. Дали ще пътува из Бразилия с Джъстин?

Labels: , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home