BULGARIA LOVES BIEBER NEWS

www.bulgarialovesbieber.weebly.com =) Тук ще публикуваме новините, защото е по-бързо и по-удобно

Tuesday, September 6, 2011

Джъстин Бийбър изигра Тейлър Суифт

Канадският певец Джъстин Бийбър изигра колежката си Тейлър Суифт, като я накара да повярва, че е станала причина за пожара на лодка, на която се състояла сватба.

17-годишният изпълнител заместил Аштън Къчър в един от епизодите на популярното телевизионно предаване „Прецакването”, за да успее да погоди номер на русокосата кънтри звезда.

Бийбър поканил Суифт в къщата си на брега на морето, за да му помогне да напише песен, посветена на Селена Гомес. По едно време тийнейджърът предложил да запалят малко фойерверки и 21-годишната певица се съгласила. Не след дълго обаче веселбата им била прекъсната от неприятен инцидент – фойерверките станали причина за запалването на плуваща в морето лодка.

За още по-голямо нещастие, на плавателният съд точно в този момент имало сватба. Десетки гости (статисти, на които предварително било платено) започнали в паниката си да скачат във водата и да се опитват да избягат далеч от избухналата в пламъци лодка.

Виждайки какво се случва, Суифт останала вцепенена. Тя била убедена, че с Бийбър са станали причина за пожара и едва сдържала сълзите си. Не след дълго обаче 17-годишният певец се смилил над нея и я успокоил, като й признал, че всичко случило се е било постановка и тя участва в телевизионното предаване „Прецакването”.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home