BULGARIA LOVES BIEBER NEWS

www.bulgarialovesbieber.weebly.com =) Тук ще публикуваме новините, защото е по-бързо и по-удобно

Thursday, October 20, 2011

Джъстин говори за брак и деца

 Не е тайна, че Джъстин Бийбър и Селена Гомез са заслепени един от друг, и че суперзвездата Бийбър наскоро проговори за това какво очаква от бъдещето за него и неговата приятелка - включително брак и деца.
 "Всеки може да види, че Гомез е секси, но тя е много повече от просто това," казва Бийбър пред списание New! когато го питат какво харесва у Селена. "Тя ме кара да се смея със всекидневни шеги. Има много силни семейни ценности, също."
 Певецът, който през повечето време е или на работа, или в хотелската стая, поради натоварения си график, наскоро беше в Южна Америка, където сподели апартамент за $2,900 с приятелката си, в Бразилия.

 Нещата изглежда стават сериозни, особено откакто Бийбър каза пред New!, че ще се радва скоро да се "задоми" - нещо, за което той говори особено много напоследък.
 "Не мога да кажа кога, но не искам да стане когато съм стар," казва той когато го питат относно брака. "В тази индустрия, хората слагат нещатата като брак и деца за по-късно, но това са най-важните неща в живота."
 Така...да очакваме ли Бийбър бебенца в близките няколко години? Според певеца, не е невъзможно.
 "Наистина ще се радвам да бъда млад баща, и дори да имам първото си дете на 25, това ми дава много време да се концентрирам и върху кариерата си," казва той.
 Да не вземе това между Бийбър и Гомез да се окаже истина? Ако редовно сте чели блога ни и посещавате сайта ни, знаете какво мислехме в началото за "Джелена". Сега, обаче, няма как да бъдем толкова сигурни, особено след като миналия месец дръпна малко връзки в бизнеса, за да осигури частна прожекция на "Титаник" за него и Гомез.
 "Не бих бил с някого, ако не бях влюбех," казва Бийбър.

Labels: , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home